Interieurfolie

Met interieurfolie geeft u uw binnenruimtes een compleet nieuwe uitstraling. Interieurfolie is vrijwel overal toepasbaar. Het wrappen van keukenkastjes is een bekend voorbeeld van het gebruik daarvan, maar ook andere meubels, deuren, trappen, panelen, kozijnen etc. kunnen met interieurfolie beplakt worden. Zelfs full colour afbeeldingen over de gehele breedte van een wand zijn mogelijk. Op deze manier geeft u een heel eigen sfeer aan uw vertrekken. En u kunt er al snel van genieten!

Interieurfolie aan laten brengen

Bij ons heeft u de keuze uit oneindig veel verschillende soorten interieurfolies. Of het nu gaat om het beplakken van een hele achterwand, de ramen van een pui, de kastjes van uw keuken of de tafelbladen in uw restaurant: wij brengen de flinterdunne folie snel en met de uiterste zorgvuldigheid aan. Uw meubels kunnen daarna weer jaren mee, want de folie die wij gebruiken is krasvast en eenvoudig schoon te houden. Afhankelijk van de te behandelen interieuronderdelen (oppervlak, soort meubel, demonteerbare delen, enz.) zijn wij meestal binnen een dag klaar. Vaak kan het zelfs nog sneller. Het is schoon werk; dat wil zeggen dat er geen stof vrijkomt. Ook hoeft er niets afgedekt te worden tegen verf- of lijmspatten. Zodra de interieurfolie is aangebracht kunt u weer gebruik maken van de ruimte. Geen droogtijd nodig!

Keuken wrappen met interieurfolie

Is uw keuken nog in prima staat, maar bent u toe aan een andere look? Zijn de kastjes wat beschadigd of dof geworden? U hoeft geen hele nieuwe keuken aan te schaffen voor duizenden euro’s. Laat hem wrappen met interieurfolie! Zwart, wit, alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk. In mat of glanzend. Wilt u een houtlook, metallook of marmerlook? Ook dat is allemaal mogelijk. U kunt met folie een saaie muur veranderen in een bakstenen muur, als u dat wilt. Wij hebben interieurfolie in de kleur of look die u wenst. Ook hebben we een groot aantal dessins in ons assortiment. Zelfs full color afbeeldingen zijn mogelijk. Kijk op www.kitchencovers.nl voor meer informatie over het wrappen van keukens.

Interieurfolie op kozijnen

Ook kozijnen kunnen gewrapt worden met onze folies. Het bespaart tijd, geld en gedoe ten opzichte van het overschilderen van uw kozijnen. Door ze in te pakken in interieurfolie zijn uw kozijnen snel weer als nieuw. U kunt elke gewenste kleur kiezen. Vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Wilt u meer weten over alle opties die er zijn met interieurfolie? Heeft u een project waar u interieurfolie bij wilt gebruiken? Neem dan snel contact met ons op; wij geven u graag advies over de mogelijkheden en sturen u een vrijblijvende offerte toe. Tot gauw!