Plakfolie raam

Als u op zoek bent naar plakfolie voor uw raam of ramen, dan zit u goed bij De Beletteraar. Of het nu gaat om auto, woonhuis, kantoor of winkel, voor elk raam is er een oplossing.

Functies

Plakfolie voor op uw raam of ramen kan verschillende functies hebben. U kunt om privacyredenen uw ramen willen beplakken, maar ook voor zon- en warmtewering of isolatie, veiligheid en natuurlijk voor decoratie zijn er oplossingen in plakfolie.

Privacy

Als het gaat om privacy, dan is plakfolie een goede manier om ongewenste blikken buiten de deur te houden. Op een keuken- of woonkamerraam is het mooi om een strook folie te plakken zodat pottenkijkers niet direct naar binnen kunnen kijken, maar u er zelf wel makkelijk overheen kunt kijken om te zien wat er allemaal op straat gebeurt. In het geval van een voordeur met grote ramen of een zijraam kunt u ook voor een mooi motief kiezen zodat de plakfolie niet alleen een praktische, maar ook nog een decoratieve functie heeft.

Inbraakwerende plakfolie

Met plakfolie op het raam kunt u ook een stukje veiligheid creëren. Ruiten zijn inbraakgevoelig, maar als een raam is beplakt met inbraakwerende folie, wordt het een stuk moeilijker om het raam in te tikken. Zo vormt de plakfolie een goed schild tegen ongenode gasten!

Warmtewerende plakfolie

Het weren van zon en warmte is ook een functie die plakfolie op uw raam heel goed kan vervullen. Het daglicht wordt nog wel binnengelaten maar door de speciale Uv-filters wordt de warmte grotendeels uit de binnenruimtes geweerd, waardoor de temperatuur vele graden lager kan zijn dan bij ramen zonder warmtewerende folie. U kunt daarbij ook nog kiezen uit verschillende gradaties neutrale of spiegelende plakfolie. Hoe donkerder, of hoe meer spiegeling, hoe groter de temperatuurverlaging zal zijn.

Winter

Ook in de winter kunt u energie besparen met de isolerende warmtewerende plakfolie. De verwarming kan een tandje lager door de isolerende waarde van de plakfolie.

Contact

Neemt u gerust contact met mij op als u meer informatie wilt over alle mogelijkheden van plakfolie voor uw ramen.