Glasfolie laten plaatsen

De Beletteraar is dé specialist in glasfolie. Wij leveren zowel folies aan bedrijven als particulieren. Onze glasfolies zijn verkrijgbaar in diverse tinten, kleuren en diktes en zijn onder meer geschikt voor het beplakken van de ramen van woningen en bedrijfspanden. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in vele verschillende glasfolies plaatsen. Zo vinden wij het belangrijk dat al uw persoonlijke wensen worden meegenomen in de glasfolie die u door ons laat plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of neem contact met ons op.

Vele voordelen

Glasfolie heeft vele voordelen. Zo heeft u mogelijkheden zoals zonwerende folie, veiligheidsfolie en inbraakwerende folie. Glasfolie zorgt voor meer privacy. De inkijk naar binnen wordt een hele hoop verminderd. De zonwerende raamfolie is een voordelige en goedkope manier van zonwering. De glasfolie is leverbaar in verschillende tinten en maten. Door de zonwering bespaart u ook nog eens op de energiekosten. Veiligheids glasfolie verstevigt uw glaswerk. De dikke, transparante folie versterkt uw ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt. Veiligheids glasfolie beschermt personen en eigendommen tegen rondvliegende scherven en glassplinters. Een groot voordeel bij glasfolie is dat u de natuurlijke lichtinval heeft en toch de verkleuring van de meubels verkleint door geen felle zonnestralen binnen te laten. Ook heeft u bij glasfolie vele keus met decoratie. Zo kunt u ervoor kiezen bij de voordeur uw huisnummer en namen te verwerken in de folie, uw bedrijfslogo in de folie zetten bij u op kantoor of patronen te verwerken in de folie. Veel verschillende mogelijkheden waarmee u uw persoonlijke wensen kan combineren!

Persoonlijk advies en meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar het laten plaatsen van glasfolie? Wilt u meer informatie of persoonlijk advies voor uw glasfolie? Neem dan contact op met ons. U kunt ons bereiken via info@debeletteraar.nl of bellen naar 040-3041570. Wij hopen u graag te kunnen helpen!