MATTE RAAMFOLIE

Matte raamfolie

Thuis of op de zaak

In veel kantoren wordt de ruimte ingedeeld door middel van systeemwanden, vaak met glas om de openheid te behouden. Toch wil men achter al dat glas ook rustig kunnen werken zonder afleiding. Vaak wordt er dan gekozen voor matte raamfolie. Dit voorkomt inkijk, maar behoudt wel de lichtinval. Door raamfolie creatief te snijden kun je met deze functionele folie zeer mooie decoraties creëren. Deze matte folie wordt ook steeds vaker gebruikt als privacy-folie of anti-inkijkfolie bij particulieren ter vervanging van gordijnen, of bijvoorbeeld als naambordje.

Voordelen

van matte raamfolie

De topkwaliteit matte raam folie’s hebben daarnaast nog andere erg interessante voordelen:

  • Prachtig reclamemiddel
  • Privacy verhogend
  • Goede lichtdoorlating
  • Op alle soorten ramen mogelijk, ook HR+ of HR++
  • Voor binnen en buiten

  • Op maat gemaakt

Matte raamfolie met uitgesneden belettering

Mogelijkheden

voor design en privacy

De Beletteraar kan uw matte raamfolie perfect op maat maken. Wilt u het logo van uw bedrijf erin verwerkt hebben, of andere informatie zoals de openingstijden van uw winkel? Ook als u een bepaald patroon wilt, bijvoorbeeld in uw huisstijl, dan kan ik dat voor u maken. En ook als u gezorgd heeft voor een goede isolatie van uw huis of bedrijfspand, is het aanbrengen van deze privacyverhogende, decoratieve folie geen probleem. Zelfs op HR + of HR ++ glas is hij te verwerken!

Meer

Informatie?

Wilt u graag meer informatie over matte raamfolie? Neem dan een kijkje op www.matfolie.nl. Ook zijn er andere soorten glasfolies zoals zonwerende en inbraak vertragende folies beschikbaar op de glasfolie pagina. Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen als u nog vragen heeft over de mogelijkheden en de prijzen voor het ontwerpen, snijden en aanbrengen van raam- of glasfolie. Of vraag direct een offerte aan via het offerteformulier; u kunt daar ook foto’s uploaden van de huidige situatie. Zo snel mogelijk krijgt u dan antwoord!