Privacy folie

Heerlijk ongegeneerd bankhangen of aan tafel zitten zonder het gevoel te hebben bekeken te worden. Dat is wat thuis moet kunnen. Woont u bijvoorbeeld naast een drukke straat of bevindt uw raam zich toevallig net bij de doorloop van een appartementencomplex? Dan is inkijk onvermijdelijk. In dat soort gevallen is privacyfolie dé oplossing! Privacy folie wordt ook wel anti inkijk folie genoemd. Met privacy folie voorkomt u dat u in uw eigen huis bekeken wordt van buitenaf. U kunt het privacy folie ook toepassen binnenshuis of in bedrijven, om bijvoorbeeld een afgeschermde bedrijfsruimte te maken waar vergaderd wordt.

 

Voordelen van privacy folie (anti inkijk folie)

Wanneer u voor privacy folie kiest, kiest u natuurlijk voor bepaalde opties. Wist u dat privacy folie nog meerdere voordelen heeft? bekijk ze hieronder:

  • Houdt ongewenste inkijk tegen;
  • Breekt hinderlijke lichtschittering af;
  • Is infrarood licht werend;
  • Is ultraviolet licht werend (verkleuring);
  • Lage kosten;
  • Verfraait het glas.

 

Neem contact op

De Beletteraar is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van privacy folie voor zowel bedrijven als particulieren. Wij adviseren u graag over de geschikte materiaalkeuze voor uw toepassing. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via info@debeletteraar.nl of u kunt ons bellen op nummer 040-3041570. Wij kijken ernaar uit om u meer informatie te geven over onze privacy folies. Ook geven wij u graag persoonlijk advies en kijken wij mee hoe we uw persoonlijke wensen kunnen verwerken in het onderwerp. Wij heten u van harte welkom!