Privacy Folie

Lekker bankhangen, aan tafel zitten; gewoon thuis zijn zonder het gevoel te hebben bekeken te worden. Dat is wat thuis moet kunnen. Woont u bijvoorbeeld naast een drukke straat of bevindt uw raam zich toevallig net bij de doorloop van een appartementencomplex? Dan is het fijn om toch wat privacy te hebben, zonder dat u meteen de gordijnen hoeft te sluiten. Privacyfolie is dan dé oplossing! Met deze matte raamfolie, ook wel anti-inkijk folie genoemd, voorkomt u ongewenste blikken van buitenaf zonder dat de lichtinval via de ramen verloren gaat. Daarnaast is deze folie handig om te gebruiken op glaswanden binnenshuis of op kantoor, om bijvoorbeeld een afgeschermde bedrijfsruimte te maken waar vergaderd wordt. Zo wordt de ruimte toch wat intiemer en kijkt niet iedereen zomaar naar binnen, zonder dat het ruimtelijke effect van glaswanden of raampartijen teniet wordt gedaan.

Voordelen van privacy folie (anti inkijk folie)

Wanneer u voor deze folie kiest, heeft u verschillende opties. Gaat u het hele raam ermee bekleden of slechts het gedeelte op ooghoogte? Wilt u er een bepaald patroon in? Bekijk hieronder de voordelen:

  • Houdt ongewenste inkijk tegen;
  • Breekt hinderlijke lichtschittering af;
  • Is infrarood licht werend;
  • Is ultraviolet licht werend (verkleuring);
  • Lage kosten;
  • Verfraait het glas.

One Way Vision folie

Een andere vorm van privacy-folie is de One Way Vision folie. Deze biedt overdag veel privacy dankzij de microperforaties in de folie, terwijl er wel vele decoratiemogelijkheden zijn. De folie kan ik aanbrengen in vele kleuren en prints, waarmee hij veelzijdiger is dan de matte raamfolie. Houd er wel rekening mee dat de privacy-functie ’s nachts niet optimaal werkt. Het werkt namelijk eigenlijk net als met vitrage: overdag is het binnen donkerder dan buiten en het zicht naar buiten toe vrij. Wanneer het ’s avonds buiten donker wordt, verandert dit effect en zal het juist makkelijker worden om van buiten naar binnen te kijken. Dit zou natuurlijk opgelost kunnen worden met bijvoorbeeld een gordijn. Zo voorkomt u pottenkijkers in de avond!

Neem contact op

De Beletteraar is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van privacy folie voor zowel bedrijven als particulieren. Wij adviseren u graag over de geschikte materiaalkeuze voor uw toepassing. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via info@debeletteraar.nl of u kunt ons bellen op nummer 040-3041570. Wij kijken ernaar uit om u meer informatie te geven over onze privacy folies. Ook geven wij u graag persoonlijk advies en kijken wij mee hoe we uw persoonlijke wensen kunnen verwerken in het onderwerp. Wij heten u van harte welkom!

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur