INTERIEURFOLIE

Waar is interieurfolie

Geschikt voor

Uw interieur restylen door het laten plaatsen van interieurfolie is een perfecte oplossing met een verbluffend effect. Er is veel keuze, zodat er voor elk interieur perfecte mogelijkheden zijn. Waar wordt interieurfolie vaak toegepast? Denk hierbij bijvoorbeeld aan deuren, kasten, wanden en keukens.

Voordelen

Een goede reden om voor interieurfolies te kiezen is dat het aanbrengen zorgt voor weinig tot geen overlast. Interieurfolies zijn snel aan te brengen. Ruimtes hoeven niet te worden gesloten, doordat het geurloos is en geen droogtijd nodig heeft. Daarnaast komt er geen stof vrij, wat bijvoorbeeld bij zagen en schuren wel het geval is.

KITCHEN

Covers

U bent uitgekeken op uw keuken; u vindt de kleuren niet meer mooi of ze passen niet meer goed bij de rest van uw interieur. Maar de panelen zijn nog wel in goede staat. Zonde dus om ze te vervangen of over te spuiten. Er is een goedkope, snelle en schone oplossing: laat hem beplakken door KitchenCovers!

Dit deel van de werkzaamheden van de Beletteraar wordt uitgebreid beschreven op een andere website. Op www.kitchencovers.nl vindt u alle informatie over het beplakken van keukens. Maar ook andere delen van uw interieur (deuren, kasten) zijn uiteraard te beplakken met folie van KitchenCovers.