Raamstickers maken

Raamstickers van De Beletteraar

Geef de uitstraling van uw zaak een boost en laat De Beletteraar uw raamstickers maken. Uw logo of slogan op uw raampartijen trekt de aandacht en versterkt uw merkidentiteit. Wilt u meer privacy? Met een gepersonaliseerde raamsticker slaat u twee vliegen in één klap: minder inkijk én een echte eyecatcher op het raam!

De Beletteraar is dé professional voor het maken en plaatsen van de mooiste raamdecoratie in de vorm van raamstickers, raambelettering en allerlei soorten raamfolie. Van ontwerp tot plaatsing en afwerking: Bij mij regelt u alles op één adres!

Raamstickers met uitsnede voor meer privacy.

Van ontwerp tot plaatsing: de beletteraar zorgt voor uw raamstickers

Heeft u een logo of ander ontwerp dat u graag het raam of de etalage van uw bedrijf wil laten plaatsen? Als De Beletteraar heb ik alles in huis om het te verwerken tot de perfecte raamsticker. Ik houd daarbij uiteraard rekening met de grootte van het raam en het doel dat u ermee wilt bereiken. Zo kan ik ervoor zorgen dat er ook iets aan de inkijk gedaan wordt, of juist niet. Misschien wilt u dat u wel van binnen naar buiten kunt kijken, maar andersom juist niet.

Heeft u nog geen ontwerp? Ik werk zelf graag samen met Bee-Creative, een designer bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s en belettering. Zij kunnen u helpen met het perfecte design voor al uw raambestickering.

Waarom De Beletteraar?

Bij De Beletteraar zijn de lijnen kort. Daardoor kunt u rekenen op een prettige samenwerking. Uw ideeën hoeft u niet via allerlei lagen te communiceren. U spreekt gewoon met mij af wat u wilt en ik neem al uw wensen mee bij het maken van de raamstickers. Ik maak gebruik van verschillende materialen; er is dan ook heel veel mogelijk: van matte raamfolie tot full colour raamstickers met bijvoorbeeld one-way vision folie. Ook het plaatsen wordt in bijna alle gevallen door mijzelf gedaan. Daardoor kan ik ook de tarieven aantrekkelijk houden voor iedereen.

  • Korte lijnen, heldere communicatie
  • Vele mogelijkheden door gebruik van verschillende materialen
  • Professionele plaatsing
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Evt ontwerp kunt u ook via de Beletteraar regelen. Ik vraag daar geen commissie voor!

Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van raamstickers?

Tijdelijke of permanente bestickering
Ik kan raamstickers maken en plaatsen met een permanent karakter, maar ook tijdelijke bestickering is mogelijk. Heeft u een tijdelijke promotie, wilt u seizoensgebonden decoratie laten plaatsen of wilt u een evenement aankondigen met behulp van een raamsticker? Dan gebruik ik een speciale folie die u eenvoudig zelf weer kunt verwijderen.

Decoratief of privacy bevorderend

De raamstickers kunnen puur als decoratie bedoeld zijn, maar het is ook mogelijk om er tegelijk de privacy mee te bevorderen. Zo zijn matte raamstickers ideaal om inkijk te voorkomen in kantoren of vergaderruimtes. Geperforeerd vinyl, oftewel “One-way vision” folie, zorgt ervoor dat het wel mogelijk is om van binnenuit door het raam naar buiten te kijken, terwijl het van buitenaf een volledig bedrukt ontwerp lijkt te zijn.

Verschillende materialen en afwerkingen
De raamstickers van de Beletteraar zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, waaronder vinyl, statisch hechtend materiaal en bijvoorbeeld geperforeerd vinyl (gaatjesfolie).

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met De Beletteraar! In een vrijblijvend gesprek vertelt u over uw wensen en informeer ik u graag over alle mogelijkheden.