Zonwerende raamfolie

U kent het wel: die eerste warme zonnestralen in het voorjaar die zo lekker naar binnen schijnen. Alles lijkt weer wat meer kleur te krijgen, de verwarming kan weer wat naar beneden. Maar de zon wordt feller, gaat langer schijnen naarmate het voorjaar vordert en overgaat in de zomer, en langzaam maar zeker loopt de temperatuur in uw huis, kantoor, winkel of auto op. Een zinderend warme ruimte is het resultaat

Voordelen

Met zonwerende raamfolie kunt u voorkomen dat uw binnenruimtes in de zomer snel opwarmen, waardoor u ook nog eens flink kunt besparen op uw energiekosten. Uw koelsystemen hoeven immers niet meer zo hard te werken om de warmte terug te dringen. Maar dat is niet het enige voordeel van onze zonwerende raamfolie. Ook de felheid van het zonlicht kan hiermee gedempt worden, waardoor uw meubels, of bijvoorbeeld de objecten die u in de etalage heeft staan, niet zo snel meer zullen verkleuren. Maar zelfs in de winter kunt u er uw voordeel mee doen. Door de isolerende werking van deze folie kan de verwarming namelijk ook nog een standje lager.!

Soorten zonwerende raamfolie

Er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolie. U kunt kiezen voor neutrale of spiegelende raamfolie, en daarbinnen zijn ook weer verschillende gradaties mogelijk. De neutrale folie is verkrijgbaar in een lichte, middel of een donkere tint, en ook de spiegelende zonwerende raamfolie komt in een licht-spiegelende, middel-spiegelende en donker-spiegelende variant.
De zonwerende raamfolies zijn voorzien van speciale Uv-absorbers. Deze zorgen ervoor dat een groot deel van de warmte geblokkeerd wordt, zodat de temperatuur binnen aangenaam blijft. Hoe donkerder de folie, hoe meer temperatuurverschil u zult merken.

Contact

De Beletteraar kan het aanbrengen van uw zonwerende raamfolie geheel verzorgen. U kunt de folie hier dus niet alleen bestellen, ook kunt u met ons een afspraak maken om deze bij u aan te brengen. Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie!

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur