One way vision folie

Maximale privacy zonder in te leveren op zicht

Bent u op zoek naar een innovatieve en creatieve oplossing om privacy te creëren zonder in te leveren op natuurlijk licht? Of wilt u uw raam voorzien van decoratiefolie, maar wel naar buiten kunnen blijven kijken? Dan is One Way Vision Folie de perfecte keuze voor u. Met deze speciale microgeperforeerde folie is het mogelijk om overdag het zicht naar binnen tegen te houden, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken.

De Beletteraar begrijpt het belang van privacy in kantoren en werkplaatsen, maar ook in winkels en voertuigen. One Way Vision folie biedt niet alleen een effectieve barrière tegen nieuwsgierige blikken, maar laat ook het daglicht binnen. Bovendien kunt u gewoon door deze  privacy folie heen naar buiten kijken.

Matte raamfolie met uitgesneden belettering

Privacy behouden

zonder zicht te verliezen

Het kan soms een uitdaging zijn om een evenwicht te vinden tussen het behouden van privacy en het behouden van natuurlijk licht en een uitzicht naar buiten toe. Dit dilemma kan vooral problematisch zijn in ruimtes waar maximale privacy gewenst is, zoals in vergaderzalen, kantoren of ateliers in drukke straten, of voertuigen.

Nadelen van andere oplossingen

Met verduisteringsgordijnen of ondoorzichtige folies kan het privacy probleem worden opgelost, maar dat gaat vaak ten koste van het natuurlijke licht. Met matte raamfolie is er wel het voordeel van privacybehoud, maar kan men niet naar buiten kijken. Het kan daardoor het gevoel geven dat men opgesloten zit; er is geen verbinding met buiten.

Creatieve vrijheid

met One way vision folie

Met One Way Vision Folie bied ik een innovatieve oplossing. De privacy van buitenaf is overdag gegarandeerd, terwijl het zicht van binnenuit vrijwel onbelemmerd blijft. Het werkt eigenlijk hetzelfde als met vitrage. Overdag is het buiten lichter dan binnen en is het zicht van buiten naar binnen belemmerd, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Zo ontstaat niet alleen een gevoel van ruimte, maar ook van verbondenheid met wat er buiten gebeurt. Bovendien zijn er vele decoratiemogelijkheden mogelijk in allerlei kleuren. Het is een perfecte balans tussen privacy, transparantie en creatieve vrijheid!

De kenmerken van One Way Vision folie:

  • Overdag heeft u privacy van buitenaf met behoud van zicht van binnenuit, dankzij microgeperforeerd ontwerp.
  • Volledig personaliseerbaar met afbeeldingen, logo’s, tekst en meer.
  • Hoge kwaliteit printmogelijkheden voor levendige en duurzame resultaten.
  • Ook aan te brengen op bijvoorbeeld autoramen.
  • ’s Avonds werkt de folie andersom. Het is dan buiten donker, waardoor het juist makkelijker wordt om naar binnen te kijken. Met een (rol)gordijn is dit eenvoudig op te lossen.

One way vision folie:

het beste van twee werelden

Met One Way Vision Folie worden twee belangrijke wensen gecombineerd. Privacy wordt optimaal behouden, terwijl het zicht naar buiten niet of nauwelijks belemmerd wordt. Bovendien zorgt het voor veel lichtinval, zodat de ruimte binnen helder en uitnodigend blijft. Geniet dus van uw privacy, laat mooie raamdecoratie aanbrengen en blijf toch genieten van uw uitzicht!

Kies voor One Way Vision Folie van De Beletteraar

De Beletteraar brengt uw One Way Vision Folie strak en snel aan. Heeft u al een ontwerp voor de folie? Ik zorg ervoor dat het verwerkt wordt in deze veelzijdige raamfolie. Heeft u nog geen ontwerp? Ook dan ga ik graag met u in gesprek! Geef uw ruimte een uniek en persoonlijk tintje en neem vandaag nog contact op met De Beletteraar. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden!