Auto wrappen Limburg

Woont u in Limburg en wilt u uw auto laten wrappen? Bent u op zoek naar een kostenefficiënte manier om uw auto of bedrijfswagen van een nieuw uiterlijk te voorzien? De Beletteraar uit Eindhoven staat voor u klaar! Door middel van car wrapping kan ik uw voertuig transformeren met een breed scala aan kleuren en ontwerpen, en dat alles zonder permanente veranderingen aan de lak. De perfecte manier om uw voertuig te onderscheiden van de rest! Veel autoliefhebbers en ondernemers in Limburg gingen u al voor en lieten hun auto of bedrijfswagen door mij wrappen. Ik vertel u graag waarom.

De voordelen van auto wrappen

  • De ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos: neutrale of opvallende kleuren, een uniek patroon, full colour foto’s of een bedrijfsreclame: de keuze is aan u.
  • De originele lak wordt beschermd: krassen, steenslag en UV-licht worden opgevangen door de wrapping, waardoor de onderliggende lak niet beschadigd raakt
  • Eenvoudig weer te verwijderen zonder dat de lak beschadigt. Ideaal dus voor leaseauto’s, maar ook voor bijvoorbeeld het aanbrengen van tijdelijke reclames. Verkoopt u uw voertuig? De wrapping is er zo weer af!
  • Wrappen gaat sneller en is meestal goedkoper dan spuiten. In enkele dagen is uw auto of bedrijfswagen voorzien van een compleet nieuwe kleur of look!

Professionaliteit van het wrapproces

Wanneer u besluit om uw auto of bedrijfswagen te laten wrappen in Limburg, is het belangrijk dat u kiest voor een professioneel en ervaren bedrijf. Een carwrapping moet zorgvuldig en strak worden aangebracht, zonder luchtbellen of andere onvolkomenheden. Ervaring is daarvoor vereist! De Beletteraar uit Eindhoven heeft al vele auto’s, bussen en andere voertuigen voorzien van een strakke wrapping. Ik zorg ervoor dat de folie perfect aansluit op de vorm van het voertuig. U zult nog jaren kunnen genieten van het strakke uiterlijk van uw bolide!

Meer informatie en contact

Of u uw privé-auto wilt laten opvallen in het Limburgse straatbeeld, of uw bedrijfswagen wilt omtoveren tot een mobiel reclamebord: auto wrappen is de ideale oplossing. De vele ontwerpmogelijkheden, bescherming van de lak en de efficiëntie van het proces zullen u versteld doen staan van het resultaat. Neem contact op met De Beletteraar of vraag een offerte aan, en geef uw voertuig die nieuwe look die het nodig heeft!