Auto wrappen Tilburg

Wilt u uw auto een ander kleurtje geven zonder dat u de originele lak beschadigd of vervangt? Wilt u uw bedrijfswagen voorzien van uw logo of reclame? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij van De Beletteraar zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en wrappen van uw auto. Woont u in Tilburg of omgeving? Ook dan bent u juist bij De Beletteraar! U behoudt de originele lak van uw auto zonder enige schade en toch is uw auto een andere kleur. Of kies ervoor om uw reclame op uw auto te maken, uw logo erop of gewoon wat leuke figuurtjes. Het kan allemaal. Samen met u creëren wij snel én goedkoop een totaal nieuwe look voor de auto. Bent u het beu of is het tijd voor iets nieuws? Zonder enige schade halen wij het er voor u af en indien gewenst creëren we weer een super gave nieuwe look. Een nieuwe look is natuurlijk super gaaf maar vergeet ook niet dat door de wrapfolie komt er een extra beschermingslaag over uw auto. Bent u geïnteresseerd in het wrappen van uw auto én woont u in Tilburg of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dé perfect autokleur

Wanneer u een nieuwe auto wilt zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u denken aan de vele opties die op een auto zitten, hoge of lage instap en de kleur die op de auto zit. Tijdens het kopen van de auto vindt u de kleur fantastisch maar naar een tijdje wilt u toch iets anders. Geen probleem! Wanneer u uw auto volledig laat wrappen behoud de auto zijn eigen kleur en wordt er een speciale wrap folie overheen geplaatst. Zo kunt u kiezen uit alle kleuren en kleurencombinaties. De wrapfolie geeft niet alleen een andere kleur op de auto maar voldoet gelijk aan een extra beschermlaag voor de originele lak. Steenslag is dan bijvoorbeeld niet tot nauwelijks te zien wanneer u de wrap eraf haalt.

Ook voor uw bedrijfsauto is het wrappen een leuke en voordelige optie. Denk dan bijvoorbeeld aan groots het bedrijfslogo op de auto wrappen zodat iedereen op de weg uw bedrijf ziet/kent. Ook kunt u bij wrappen van de auto denken aan iets kleins. Geef de chromen randen van uw auto een andere kleur of laat er juist chrome in verwerken.

Maak uw auto naar uw wens

Bent u geïnteresseerd in het wrappen van uw auto en bent u woonachtig in Tilburg (of omgeving)? Dan verwelkomen wij u graag bij De Beletteraar! Wij luisteren graag naar uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw auto geheel of gedeeltelijk wordt gewrapt met goede zorgen. U kunt ons vrijblijvend bereiken via info@debeletteraar.nl of bel naar 040-3041570.

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur