Bus bestickeren

U bent voornemens om u bus te bestickeren?

Eindelijk die mooie bedrijfsbus aangeschaft? U bent nu aan het nadenken over het bestickeren van uw bus? Voor welke vorm gaat u kiezen? Allemaal keuzes waarover nagedacht moet worden voordat u gaat aanvangen. Een voordeel van bestickeren van een bus is dat het de lak tevens beschermd.

Voor welke vorm van bestickeren gaat u kiezen?

Op de ramen of op de lak? Of beiden? Via standaard stickers of maatwerk? Beiden zijn mogelijkheden die passend horen te zijn bij de uitstraling van uw bedrijfsimago. Uw huisstijl moet natuurlijk wel overeenkomen met de werkzaamheden die u onder de aandacht wilt brengen. Uw bus is uw rijdende visitekaartje en brengt een belangrijke boodschap over.

Voordelen van het bestickeren van uw bus

  • Een goedkope manier om eenmalig te investeren voor een jarenlange reclame.

  • Dit reclameblok rijdt in de regio en omstreken;
  • Communicatie via het duidelijk plaatsen van contactgegevens;
  • Een goedkope manier om eenmalig te investeren voor een jarenlange reclame.

Door deze manier van reclamemaken kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Vaak zie je concepten die zo dagelijks zijn dat geen verschil maken. Dat is een gemiste kans. Door het plaatsen van een afbeelding of juist minder tekst te gebruiken kunt u zorgen dat uw bus gaat opvallen. Door uw huisstijl te bestickeren op de ramen of juist op de lak van uw bus kan de reden zijn voor extra aandacht.

Sinds 2009 zijn wij bezig met het plaatsen van raamfolie, beletteren en bestickeren van bedrijfsauto’s, bussen en panden. Kijk op onze website om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Ook kunnen wij u helpen met het ontwerp en het monteren van de bestickering van uw bus. Op onze website vind u ook een contactformulier waar u uw vragen kunt stellen. Ons telefoonnummer is daar uiteraard ook te vinden.

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur