Busje bestickeren

Door uw busje te laten bestickeren, zorgt u ervoor dat deze opvalt. Wilt u de naam en het logo op uw bedrijfswagen laten zetten? Of wilt u uw busje gedeeltelijk of helemaal laten wrappen voor een compleet nieuw uiterlijk? De Beletteraar luistert naar uw wensen en biedt maatwerk. Bij mij kunt u terecht voor alle soorten bestickering voor bestelwagens en auto’s.

Busje bestickeren met autobelettering

Door uw busje te bestickeren zorg ik ervoor dat uw voertuig opvalt. Met belettering kunt u uw (bedrijfs-)naam erop laten zetten, maar ook een slogan, een telefoonnummer of adres of een andere boodschap. Voor een kleine prijs is uw boodschap overal te zien. U adverteert op deze manier overal waar u komt.

Busje bestickeren met car wrap

Door uw busje geheel of gedeeltelijk te wrappen, krijgt het een geheel nieuw uiterlijk of juist wat opvallende accenten. Wilt u een full colour afbeelding op uw bus? Geen probleem! Een groot bijkomend voordeel van car wrappen is dat de folie de lak beschermt. En als u bent uitgekeken op de folie, dan is deze eenvoudig te verwijderen, zonder schade toe te brengen aan de lak. Bovendien is het bestickeren van uw busje met car wrap voordeliger én sneller dan spuiten

Bestickering ontwerpen

Soms hebben klanten hun ontwerp voor de bestickering van hun busje al klaar, maar vaak is dat ook niet het geval. Ook hierbij kan ik u helpen. Samen gaan we in gesprek en komen we tot een design dat precies aansluit bij uw budget, uw wensen en het imago van uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het bestickeren van een busje, de mogelijkheden en de prijzen? Of bent u geïnteresseerd in één van de andere services die ik kan bieden, zoals raamfolie of glasfolie aanbrengen? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch (040-3041570) of per e-mail (info@debeletteraar.nl) contact met mij op, of vul het formulier in op de contactpagina. Ik help u graag verder!

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur