Carwrapping Eindhoven

De Beletteraar maakt met carwrapping van uw auto iets unieks in Eindhoven. Wilt u een nieuwe kleur om uw auto een nieuwe boost te geven? Uw auto een opknapbeurt geven? Behalve dat ik uw auto meer kan laten opvallen door autostickers, bied ik ook aan om uw auto te voorzien van een geheel nieuwe kleur. Met auto wrappen beplak ik uw auto of bus met hiervoor speciaal ontwikkelde folie, een soort autosticker. Door jarenlange ervaring heeft De Beletteraar een expertise opgebouwd, waardoor ik u uitstekend kan helpen met carwrapping in Eindhoven en omgeving. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

CARWRAPPING BIJ DE BELETTERAAR IN EINDHOVEN:

  • Wordt gedaan door een echte specialist met vele jaren ervaring, voor superstrakke wraps;
  • Is goedkoper en sneller dan spuitwerk;
  • Is ook weer eenvoudig te verwijderen;
  • Biedt bescherming aan de onderliggende laklaag;
  • Biedt oneindig veel mogelijkheden, kleuren en patronen;
  • Kunt u ook combineren met het beletteren van uw auto.

Nieuwe look met carwrapping in Eindhoven

Met het gebruik van carwrapping zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn mogelijkheden uw hele auto te laten wrappen, alsmede bepaalde delen naar wens. Uw auto kan hierdoor bijvoorbeeld een sportievere uitstraling krijgen of een aantal leuke accenten. Zo creëert u een nieuwe en unieke auto helemaal naar eigen wens. De Beletteraar heeft bijvoorbeeld een grijze Porsche een totaal nieuwe look gegeven: mat zwart. Hierdoor heeft deze meteen een heel andere uitstraling verkregen.

Wrap folie in regio Eindhoven

Indien u uitgekeken bent op de folie of gewoon makkelijk gezegd iets anders wilt, kan ik zonder problemen ervoor zorgen dat uw auto weer in originele staat terugkomt. Ik verwijder uw folie zonder problemen, zodat deze er precies uitziet als voorheen. Uw lak zal dus ook niet eraf gaan of zelfs vervagen. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bekijk de vele mogelijkheden hieronder van enige realisaties met carwrapping. Tevens ziet u op mijn Facebookpagina diverse projecten. Zo verkrijgt u een totaalbeeld van mijn mogelijkheden.

Auto wrappen in Eindhoven

Voor meer informatie, vragen of mogelijkheden omtrent carwrapping in en rondom Eindhoven contacteert u mij op het volgende telefoonnummer: 040-3041570. Ik help u graag verder met het creëren van een unieke auto of bus. Niet alleen kunt u bij mij voor carwrapping terecht, ik ben ook bij uitstek dé partner voor autobelettering, raamfolie of het mooi maken van uw interieur. Aarzel daarom niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur