Deuren bestickeren

Wilt u uw deur een nieuw uiterlijk geven? Zitten er krassen op en kan hij wel een fris kleurtje gebruiken? U hoeft geen nieuwe deuren te kopen, en ook verven is niet nodig. De Beletteraar kan uw deuren bestickeren met stevige folie in elke gewenste kleur. Zo heeft u voor weinig geld een deur die weer als nieuw is!

Deuren bestickeren met meubelfolie

De Beletteraar is niet alleen expert op het gebied van belettering van ramen, lichtbakken, auto’s en vrachtwagens, maar ook in het restylen van uw interieur. Zo hebben wij veel ervaring met het wrappen van keukens, en ook deuren kunnen wij op deze manier bewerken. We pakken de deur in met de folie die u wenst, waarbij u kunt kiezen uit heel veel kleuren en stijlen. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk, maar ook hebben we een groot aantal dessins op voorraad. Zelfs een full colour afbeelding is mogelijk.

Deuren bestickeren voor nostalgie

Full colour afbeeldingen worden vaak gebruikt om deuren te bestickeren. Laat deuren van de kinderkamers beplakken met een prachtige afbeelding van hun favoriete tekenfilmheld, popster of voetballer. Of laat een binnendeur eruit zien als een nostalgische voordeur. Dementerende ouderen in verpleeghuizen houden zo toch nog iets herkenbaars in hun omgeving: de deur van hun kamer kan eruit zien als hun eigen, vroegere voordeur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De voordelen van deuren bestickeren

Ten opzichte van schilderen is het bestickeren van deuren veel sneller. Er hoeft niet geschuurd te worden, en één laag is genoeg. We nemen de deur uit de sponning en pakken hem helemaal in met een flinterdunne folie. Het werk is schoon: er komt geen stof vrij, en u hoeft niet bang te zijn voor verfspatten in de omgeving. Mat, glanzend, licht, donker of een grote foto: alles is mogelijk. In enkele uren zijn uw deuren weer als nieuw, en kunt u ze direct weer gebruiken!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bent u benieuwd naar de kosten voor het bestickeren? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren en informeren. Tot snel!

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur