Glasfolie Eindhoven

Wilt u glasfolie bij u thuis laten plaatsen in Eindhoven? De mogelijkheden van glas zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid. Momenteel worden in veel kantoren ruimtes ingedeeld met glaswanden om de openheid te behouden. Echter kan dit ervoor zorgen dat er vaak sprake is van enige afleiding op de werkvloer. Om toch de openheid van glaswanden te behouden, wordt er vaak gekozen voor matte glasfolie. Dit zorgt ervoor dat mensen lekker ongestoord kunnen doorwerken. Of denk bijvoorbeeld aan glasfolie bij u thuis.

Steeds vaker wordt glasfolie toegepast bij particulieren ter vervanging van het bekende naambordje of zelfs gordijnen. Het voordeel is dat het licht er gewoon doorheen schijnt, waardoor de woonkamer lekker belicht blijft! Glasfolie in en rondom Eindhoven wordt door De Beletteraar snel en bovenal creatief uitgesneden. Dit zorgt voor een mooie en unieke uitstraling bij u op kantoor of in de woonkamer!

Prachtig decoratiefolie conform uw wensen

U heeft pas een kindje gekregen en zit te twijfelen hoe de kinderkamer ingericht dient te worden? Wat voor mogelijkheden zijn er? De Beletteraar biedt een gouden uitkomst met decoratiefolie. Met unieke en creatieve glasfolies wordt de kinderkamer omgetoverd tot een klein paradijsje. Ideaal om de saaie glazen van de kamer met wat decoratiefolie op te vrolijken.

Kenmerken van glasfolie

Behalve de schitterende mogelijkheden die glasfolies met zich meenemen, biedt glasfolie vele functionele voordelen. Gedacht kan worden aan zonwering. De Beletteraar heeft zonwerende glasfolies, welke in verschillende toepassingen te verkrijgen zijn. Elke toepassing heeft speciale eigenschappen als warmtewering, reflecteren van de zon, UV wering en verminderen van inkijk. Een ander voordeel van glasfolie is dat het inbraak vertragend is. Hierdoor worden glasfolies vaak gebruikt tegen inbraak en is het dus goed voor persoonlijke veiligheid.

Raam- of glasfolie bij u thuis in Eindhoven

Bent u benieuwd naar wat de Beletteraar voor u kan betekenen? Neem gerust contact met mij op of kom langs in Eindhoven. Ik help u graag een handje verder met de mogelijkheden van glasfolie!

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur