Raamfolie Eindhoven

Raamfolie is ideaal als u meer privacy in uw huis wilt, maar wel een maximale zoninval verlangt. Ook kunt u kiezen voor zon- en warmtewerende folie of veiligheidsfolie. Daarnaast zijn ook de decoratieve mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u raamfolie ook gebruiken als vervanging voor naambordjes of gordijnen. Bent u benieuwd wat De Beletteraar uit Eindhoven allemaal voor u kan doen met raamfolie? Neem dan contact met mij op. Ik help u graag.

Raamfolie bij uw bedrijf of kantoor

In veel kantoren worden ruimtes opgesplitst door middel van glaswanden. Er ontstaat hierdoor een open en stijlvolle ruimte, vaak met veel natuurlijke lichtinval. Dit kan echter voor veel afleiding zorgen. Om deze openheid te behouden, maar wel in rust te kunnen werken, kunt u kiezen voor matte raamfolie. Door de folie creatief te snijden, kunnen er bovendien elementen aan het folie worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijfslogo of elementen uit uw huisstijl. Kies daarom nu nog voor raamfolie in uw bedrijfspand in Eindhoven.

Verschillende soorten raamfolie

Er zijn veel verschillende soorten raamfolie. Zo zijn er folies die speciaal gericht zijn op het verminderen van inkijk, maar ook raamfolies die beschermen tegen inbraak. Het glas is dan namelijk veel moeilijker in te slaan. Ook zonwerende en warmtewerende folies kan De Beletteraar voor u aanbrengen. Naast de verschillende soorten folies kunt u eveneens uw eigen ideeën inbrengen. U kunt bijvoorbeeld uw huisnummer, familienaam, bedrijfsnaam of iets anders er in laten verwerken.

Neem contact op!

Wilt u raamfolie bij u thuis of in uw bedrijfspand in Eindhoven? Vraag het aan De Beletteraar!Al sinds 2009 houd ik mij bezig met het aanbrengen van raamfolie op maat. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, dan help ik u graag verder.

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur