Raamfolie laten plaatsen

Glasfolie, ook wel raamfolie genoemd, kunt u laten plaatsen op uw ramen. Er bestaan verschillende soorten raamfolie voor diverse doeleinden, zoals zonwering, veiligheid, privacy, isolatie en decoratie. Zo kunt u gemakkelijk uw persoonlijke draai geven bij het plaatsen van raamfolie. De meeste glasfolies hebben ook meerdere functies en zijn met elkaar te combineren. Raamfolie is ideaal als u meer privacy in uw huis wilt, maar wel een maximale zoninval verlangt. Daarnaast kan het gebruikt worden als vervanging voor naambordjes of gordijnen. De mogelijkheden voor raamfolie laten plaatsen zijn eindeloos. Benieuwd? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Raamfolie op het bedrijf of bij uw thuis

In veel kantoren worden ruimtes opgesplitst door middel van ramen. Er ontstaat hierdoor een open en stijlvolle ruimte. Dit kan echter voor veel afleiding zorgen. Om toch deze openheid te behouden, maar wel in rust te kunnen werken, kan er gekozen worden voor raamfolie. Door de folie creatief te snijden, kunnen er bovendien elementen aan het folie worden toegevoegd. U kunt dan denken aan het bedrijfslogo. Ook bij u thuis kunt u raamfolie laten plaatsen. Raamfolie bij u thuis kan zorgen voor privacy, veiligheid, decoratie en heeft nog veel meer voordelen. Bij de voordeur hebben de meeste een naambord, u kunt er ook voor kiezen om het huisnummer en de namen te verwerken in de raamfolie. Zo kan men niet bij uw voordeur naar binnen kijken en heeft u op een originele manier uw huisnummer en namen staan.

Neem contact op!

Wilt u raamfolie laten plaatsen? Wilt u weten wat de voordelen zijn van raamfolie, heeft u meer informatie nodig of heeft u vragen? Wij van De Beletteraar staan voor u klaar. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur