Raamfolie verduisterend

Bent u op zoek naar verduisterende raamfolie? De Beletteraar heeft het!

Verduisterende raamfolie voorkomt lichtinval tot wel 100%. Dit is vooral heel fijn voor mensen die overdag moeten slapen en dan last hebben van het daglicht. Ook kleine kinderen kunnen moeite hebben met slapen door het licht dat van buiten door de ramen naar binnen valt. Een andere situatie waarin verduisterende raamfolie een goed bruikbare oplossing kan zijn, is bijvoorbeeld een doka in een fotostudio. Of een computerscherm waar precies het zonlicht op valt, waardoor u niets meer ziet.

Er bestaan verschillende soorten verduisterende raamfolie. Ik noem er een paar:

  • Aslan DFP25 folie
    Bij deze variant wordt er nog 1% licht doorgelaten. Deze is dus vooral geschikt voor bijvoorbeeld slaapkamers waar een sterk verduisterend effect gewenst is, maar totale duisternis niet. Het folie is aan beide zijden wit van kleur.
  • W15 raamfolie
    Deze folie is 100% verduisterend, dus ook geschikt voor ruimtes zoals een doka, of andere ruimtes waar totale duisternis gewenst is. Het folie is aan de plakzijde zwart, en aan de andere zijde wit van kleur.


Bovengenoemde folies zijn niet transparant. U kunt dus niet meer door de ramen kijken nadat deze folie aangebracht is. Wanneer u graag nog wel naar buiten wilt kunnen kijken, dan raden wij aan om niet voor een verduisterende, maar voor een zonwerende folie te kiezen. Dit gaat dan wel ten koste van het verduisterende effect, maar het folie heeft een warmtewerend effect en het beschermt tegen uv- en zonnestralen, zodat het meeste licht toch geweerd wordt en u geen last meer heeft van fel zonlicht terwijl u probeert te slapen.

De Beletteraar voorziet u graag van advies. Neemt u gerust contact met mij op als u vragen heeft over verduisterende raamfolie en de mogelijkheden die wij te bieden hebben.