Spiegelfolie raam

Bent u op zoek naar spiegelfolie voor op uw raam? En wilt u dit graag laten aanbrengen? De Beletteraar kan u helpen!
Spiegelfolie voor op het raam is bij uitstek geschikt om inkijk van buiten tegen te gaan, maar tegelijkertijd nog wel vrij zicht te hebben naar buiten toe.

Maar het tegengaan van inkijk is niet het enige voordeel van spiegelfolie op uw raam:

  • Het houdt uv-straling van buiten bijna volledig tegen;

  • Ook vervelende lichtschitteringen worden gedempt;
  • Bovendien wordt door de uv-werende eigenschappen ook de warmte tegengehouden. In de zomer zult u de airco dus minder snel nodig hebben.

Doordat de schitteringen zo goed gedempt worden, is deze folie erg geschikt voor gebruik op kantoor. De lichtinval op computerschermen wordt er sterk mee gereduceerd, en ook hoofdpijn die op kan treden door fel zonlicht in de ogen wordt ermee voorkomen.

U kunt ook denken aan toepassingen in de auto of andere vervoersmiddelen. Het zicht naar buiten toe wordt niet belemmerd maar de inkijk naar binnen wordt tot wel 95% tegengehouden. Vooral transportmiddelen zoals ambulances, bedrijfsbusjes maar ook bijvoorbeeld limousines hebben hier baat bij.

Er zijn nog veel meer situaties denkbaar waarbij spiegelfolie op het raam gewenst is, zoals bijvoorbeeld sportscholen of schoonheidssalons. Maar ook thuis kan het fijn zijn om een groot raam te laten voorzien van spiegelfolie. Overdag doet u de gordijnen open, waardoor u wel naar buiten kunt kijken maar pottenkijkers niet naar binnen. En ’s avonds doet u de gordijnen dicht. Als het ’s avonds buiten donker wordt en de lampen gaan binnen aan, dan verdwijnt namelijk ook het inkijkwerende effect van de spiegelfolie.

Als u ’s avonds ook graag optimale privacy wilt, dan kunt u beter kiezen voor een andere raamfolie, zoals melkglas- of zandstraalfolie.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij De Beletteraar? Neemt u gerust contact met mij op voor verdere vragen of een offerte voor het aanbrengen van de spiegelfolie op uw raam.

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur