Car wrapping Brabant

Home » Car wrapping Brabant

Car wrapping Brabant

Heeft u een auto of bedrijfswagen die wel een ander uiterlijk kan gebruiken? Wilt u wel eens een andere kleur? Met car wrapping kan De Beletteraar uw auto geheel of gedeeltelijk voorzien van een nieuwe folie, voor een nieuwe kleur, een sportiever uiterlijk of aansprekende accenten. Als Eindhovens bedrijf voorzie ik voertuigen in heel Brabant van een strak aangebrachte car wrapping waar u jaren van kunt genieten.

De voordelen van car wrapping

Het alternatief voor car wrapping is spuitwerk. Dat is echter veel tijdrovender en daarmee vaak duurder dan het behandelen van een auto met een stevige vinylfolie. Bovendien is spuitwerk onomkeerbaar, terwijl de folie die ik gebruik, vrij eenvoudig weer te verwijderen is. Zónder schade te veroorzaken aan de onderliggende lak! Het is dus ook nog eens een extra beschermlaag. Dat is ideaal voor bijvoorbeeld een leaseauto, maar ook als u uw (bedrijfs-)auto later weer wilt verkopen biedt dit voordelen. Op een rijtje:

  • Goedkoper en sneller dan spuitwerk;
  • Eenvoudig te verwijderen;
  • Het beschermt de onderliggende laklaag;
  • Allerlei kleuren en patronen zijn mogelijk;
  • Bij De Beletteraar kunnen we het wrappen ook combineren met het beletteren van uw auto.

Car wrapping: hoe gaat dat?

Allereerst zorg ik ervoor dat de laklaag van uw auto helemaal vetvrij is, zodat de wrapping goed blijft zitten. Eventueel moet ik wat onderdelen demonteren voor een strak eindresultaat. De lijm die ik gebruik om het vinyl aan te brengen, is sterk maar onschadelijk voor de lak. Daardoor kan de wrapping eenvoudig worden vervangen of verwijderd.

Car wrapping combineren met belettering

Als Brabantse specialist in car wrapping én belettering, kunt u mij ook inschakelen voor het beletteren van uw (bedrijfs-)wagen. Zo kunt u uw voertuig niet alleen voorzien van een nieuw uiterlijk, maar kunnen we ook uw bedrijfsnaam of andere relevante informatie in het ontwerp verwerken. Alles onder één dak dus! Neem een kijkje op deze pagina om te zien wie ik ben en een aantal voorbeelden van mijn werk te bekijken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over car wrapping door De Beletteraar in Brabant? Neem vrijblijvend contact met mij op. Weet u al ongeveer wat u wilt en heeft u interesse in car wrapping of één van de andere diensten die ik aanbied? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.