Car wrapping Tilburg

Car wrapping Tilburg

Heeft u een auto of bedrijfswagen die u graag een nieuw uiterlijk wilt geven? Bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Tilburg dat een perfecte car wrapping voor u uit kan voeren? De Beletteraar, opgericht in 2009, is al bijna 25 jaar dé specialist uit Eindhoven die al vele auto’s en andere voertuigen heeft voorzien van een strak nieuw uiterlijk.

Voordelen van car wrapping

Het wrappen van een auto of bestelbus is voor veel mensen te verkiezen boven het overspuiten van het voertuig (of een gedeelte daarvan). Daar zijn een aantal redenen voor:

  • Het is in de regel veel goedkoper dan spuiten (minder arbeidsintensief);
  • Wrappen is sneller;
  • De wrap is altijd weer te verwijderen, zónder schade aan de lak toe te brengen;
  • De lak wordt door de wrap beschermd;
  • Vele kleuren, stijlen en combinaties zijn mogelijk.

Ook als u een leasewagen heeft, is het mogelijk om het uiterlijk ervan te wijzigen met behulp van car wrapping. Omdat de stevige vinylfolie die ik gebruik zonder lakschade probleemloos te verwijderen is. U kunt de auto dus altijd weer in de originele staat terugbrengen; ook handig wanneer u het voertuig op termijn weer wilt verkopen. De car wrapping blijft jarenlang mooi en is eenvoudig te onderhouden. En ondertussen blijft de originele lak van uw auto beschermd!

Car wrapping én belettering

In de regio Tilburg kunt u bij mij terecht voor car wrapping, maar ook voor autobelettering. Dus als u niet alleen gebruik wilt maken van car wrapping, maar ook graag uw vestigingsplaats Tilburg op uw wagen terugziet, dan kan dat allemaal bij De Beletteraar. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat uw auto geheel of gedeeltelijk wrappen. Een hele nieuwe kleur, een sportiever of opvallender uiterlijk, of een paar leuke accenten: het is allemaal mogelijk.

Meer informatie over car wrapping in de regio Tilburg

Wilt u meer weten over mijn werkwijze en de mogelijkheden van De Beletteraar? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Bent u benieuwd naar de kosten voor car wrapping of één van de andere diensten die ik aanbied? Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan; ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Belettering bedrijfswagen.