Plakfolie raam

Als u op zoek bent naar plakfolie voor uw raam of ramen, dan zit u goed bij De Beletteraar. Of het nu gaat om auto, woonhuis, kantoor of winkel, voor elk raam is er een oplossing.

Plakfolie op uw raam voor verschillende doeleinden

Als het gaat om privacy, dan is plakfolie een goede manier om ongewenste blikken buiten de deur te houden. Op een keuken- of woonkamerraam is het mooi om een strook folie te plakken zodat pottenkijkers niet direct naar binnen kunnen kijken. U kunt er zelf wel gemakkelijk overheen kijken om te zien wat er allemaal op straat gebeurt. Heeft u een voordeur met grote ramen of een groot zijraam met veel inkijk? Kies dan voor een plakfolie met een mooi motief, zodat de plakfolie niet alleen een praktische, maar ook nog een decoratieve functie heeft

plakfolie mat met uitsnede op raam.

Privacy

Als het gaat om privacy, dan is plakfolie een goede manier om ongewenste blikken buiten de deur te houden. Op een keuken- of woonkamerraam is het mooi om een strook folie te plakken zodat pottenkijkers niet direct naar binnen kunnen kijken, maar u er zelf wel makkelijk overheen kunt kijken om te zien wat er allemaal op straat gebeurt. In het geval van een voordeur met grote ramen of een zijraam kunt u ook voor een mooi motief kiezen zodat de plakfolie niet alleen een praktische, maar ook nog een decoratieve functie heeft.

Inbraakwerende plakfolie op het raam

Het weren van zon en warmte is ook een functie die plakfolie op uw raam heel goed kan vervullen. Het daglicht wordt nog wel binnengelaten maar door de speciale Uv-filters wordt de warmte grotendeels uit de binnenruimtes geweerd, waardoor de temperatuur vele graden lager kan zijn dan bij ramen zonder warmtewerende folie. U kunt daarbij ook nog kiezen uit verschillende gradaties neutrale of spiegelende plakfolie. Hoe donkerder, of hoe meer spiegeling, hoe groter de temperatuurverlaging zal zijn. Ook kunt u kiezen voor verduisterende plakfolie voor uw ramen. Zo kunt u fel zonlicht weren uit de ruimte. Dit kan handig zijn op de babykamer, maar ook in kantoren waar de zon recht in de beeldschermen schijnt.

Energie besparen met plakfolie op het raam

In de winter is het zelfs mogelijk om te besparen op de energiekosten met speciale isolerende plakfolie. Heeft u enkel of dubbel glas? De verwarming kan door de isolerende werking van de plakfolie een paar graden omlaag. Het is dan ook een prima oplossing voor relatief weinig geld, wanneer u geen nieuwe HR++ ramen kunt of wilt zetten.

Plakfolie op het raam laten aanbrengen

Het aanbrengen van plakfolie op het raam is een nauwkeurig werk. Bubbels en oneffenheden ontstaan vrij eenvoudig. Wilt u dit voorkomen? Laat de Beletteraar de plakfolie op uw ramen aanbrengen. Wij hebben hier zoveel ervaring mee, dat we deze klus snel en goed voor u uit kunnen voeren.

Plakfolie wordt op het raam aangebracht in de vorm van een logo.

Contact

Neemt u gerust contact met mij op als u meer informatie wilt over alle mogelijkheden van plakfolie voor uw ramen.

belettering

autobelettering

carwrap

matte raamfolie

glasfolie

interieur