Raamfolie Boxtel

Bent u op zoek naar een vakman die raamfolie kan aanbrengen in uw huis of bedrijf in Boxtel of omgeving? De Beletteraar uit Eindhoven werkt al 15 jaar in deze regio met raamfolie voor allerlei doeleinden. De Beletteraar: altijd een strak resultaat voor een mooie prijs!

U kunt bij mij kiezen uit o.a.:

  • Matte raamfolie voor meer privacy;
  • Zonwerende en/of warmtewerende folie;
  • Veiligheidsfolie;
  • Decoratieve raamfolie.

Alle folies die ik gebruik zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat deze jarenlang mooi en effectief blijft. Wilt u een speciaal ontwerp? Wilt u uw huisstijl laten terugkomen in de raamfolie? Ik ga graag met u in overleg zodat ik dé raamfolie-oplossing bij u kan realiseren. Naast raamfolie kunt u ook bij mij terecht voor het belettering en het aanbrengen van interieurfolie.

Raamstickers met uitsnede voor meer privacy.

Meer privacy in Boxtel met matte raamfolie

Grote raampartijen zijn vaak bedoeld om zoveel mogelijk natuurlijke lichtinval te verkrijgen. Een nadeel kan zijn dat die transparantie onze privacy niet ten goede komt. Om nieuwsgierige blikken van buiten te voorkomen of de privacy van medewerkers op kantoor te verhogen, kunt u matte raamfolie aan laten brengen. Met deze folie schermt u de ruimte af zonder de lichtinval te belemmeren. 

Zonwerende raamfolie

Het Nederlandse weer kan wisselvallig zijn en de zon is natuurlijk heerlijk, maar kan ook voor overlast zorgen. Met zon- en warmtewerende raamfolie kan de temperatuur in de ruimte gereguleerd worden en ook de felheid van het zonlicht wordt gedempt. Zo heeft u geen last meer van schitteringen in uw beeldschermen. Voor het beste warmtewerende effect plaats ik de glasfolie aan de buitenkant van het raam. U kunt kiezen uit zowel lichte als donkere folies voor meer of minder zicht. 

Veiligheidsfolie voor bescherming in Boxtel

Grote raampartijen kunt u beschermen tegen breken en inbraken door veiligheidsfolie aan te laten brengen. Het versterkt de glazen oppervlakken en voorkomt dat het glas in duizenden stukjes uiteenspat wanneer er een ongelukje gebeurt of een inbraakpoging wordt gedaan. 

Decoratieve folie

Wilt u uw eigen stijl nog meer naar voren laten komen? Geef uw ruimte nog meer persoonlijkheid met decoratieve raamfolie. Alles is mogelijk: van moderne patronen tot uw eigen logo of ontwerp op een fullcolour raamsticker. Laat mij u helpen uw visie te verwezenlijken en transformeer een gewoon raam in een uniek decoratieobject. 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u meer weten over de prijzen voor het aanbrengen van uw raamfolie in Boxtel? Neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. De Beletteraar: betrouwbare kwaliteit voor een strakke prijs!