Raamfolie Den Bosch

Zoekt u iemand die professioneel uw ramen, glaswanden etc. kan beplakken met raamfolie in de regio Den Bosch? De Beletteraar uit Eindhoven houdt zich al sinds 2009 exclusief bezig met het aanbrengen van raamfolie, belettering en interieurfolies. Of u nu een speciaal ontwerp wilt, of gewoon de in- of doorkijk van uw ramen wilt beperken: De Beletteraar kan alles voor u regelen.

Raamstickers met uitsnede voor meer privacy.

Matte raamfolie in Den Bosch

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw ramen om uw privacy te verhogen? Door matfolie aan te laten brengen wordt het zicht geblokkeerd, terwijl de lichtinval nauwelijks beperkt wordt. Matte raamfolie wordt ook vaak gebruikt op glaswanden in kantoren, zodat de werkomgeving wat rustiger wordt. De Beletteraar kan uw ramen geheel of gedeeltelijk voorzien van matte raamfolie, maar ook een speciaal ontwerp is mogelijk. Zo kan er een tekst of een logo in verwerkt worden, of kan ik de folie in een bijzonder design aanbrengen.

Zonwerende raamfolie Den Bosch

Wilt u de warmte en felheid van het zonlicht graag dempen? Met zon- en warmtewerende raamfolie wordt het zonlicht en de Uv-straling gereflecteerd, zodat het binnen minder warm wordt. Voor het beste resultaat plaats ik de folie aan de buitenzijde van het raam; bij plaatsing aan de binnenkant zal het warmtewerende effect toch wat minder zijn. Kies uit verschillende varianten van licht tot donker.

Veiligheidsfolie

Om uw ruiten minder inbraakgevoelig te maken, kunt u ook kiezen voor veiligheidsfolie. Daarmee wordt het veel moeilijker om een raam zomaar in te slaan. Bovendien voorkomt veiligheidsfolie dat de ruiten in stukjes uiteen valt wanneer het onverhoopt breekt. Voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven is dit een goede oplossing.

Meer informatie

De mogelijkheden om glasfolie of raamfolie in Den Bosch aan te laten brengen door De Beletteraar zijn eindeloos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de vele verschillende soorten raamfolie? Wilt u een compleet ontwerp laten maken? Of heeft u gewoon iemand nodig die de raamfolie op al uw ramen vakkundig aan kan brengen? Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft. Wilt u direct een offerte aanvragen, dan kan dat heel eenvoudig hier. De Beletteraar helpt u graag!