Raamfolie Tilburg

Bent u op zoek naar iemand in de regio Tilburg die raamfolie perfect kan aanbrengen? De Beletteraar uit Eindhoven zorgt ervoor dat uw ramen, ruiten, glaswanden professioneel en strak worden voorzien van raamfolie voor uiteenlopende doeleinden. Al sinds 2009 kunt u bij De Beletteraar terecht voor o.a.:

  • Matte privacyfolie voor zichtbeperking met behoud van lichtinval;
  • Zonwerende en/ of warmtewerende raamfolie;
  • Inbraakwerende raamfolie;
  • Veiligheidsfolie;
  • Decoratieve raamfolie, indien gewenst naar eigen ontwerp.
Raamstickers met uitsnede voor meer privacy.

Matte privacyfolie

Heeft u grote ramen en wilt u graag wat meer privacy? Als De Beletteraar ben ik ook in de regio Tilburg zeer actief om raamfolie aan te brengen ter bevordering van privacy, terwijl de natuurlijke lichtinval niet belemmerd wordt. Vaak zijn grote ramen en glaswanden juist aangebracht om de lichtdoorlatende eigenschappen. Een lichte, matte raamfolie die blikdicht is biedt dan uitkomst. Wilt u een speciaal ontwerp in de folie laten aanbrengen? Of wilt u uw huisstijl erin terug laten komen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Zon- of warmtewerende raamfolie in Tilburg

Heerlijk, die zon op de ramen, maar het kan ook lastig zijn: het licht reflecteert in beeldschermen, of de ruimte wordt al snel veel te warm. Zon- en warmtewerende raamfolie reflecteert het zonlicht en kan ook de Uv-straling dempen. Zo wordt het binnen minder warm en gaat de felheid van het licht eraf. De folie kan zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van het raam geplaatst worden. Voor het warmtewerende effect plaats ik de folie echter het liefst aan de buitenkant; dan is het effect aanzienlijk groter. U kunt kiezen uit verschillende tinten glasfolie van licht tot donker, reflecterend of juist helder.

Inbraakwerende raamfolie en veiligheidsfolie

Wanneer glas breekt, kan dat voor een enorme ravage zorgen. Bovendien is gebroken glas gevaarlijk. Met veiligheidsfolie worden ramen en glaspartijen versterkt en wordt voorkomen dat ze in duizenden kleine stukjes uiteenvallen als ze breken. Denk bijvoorbeeld ook aan glazen balustrades of grote raampartijen.

Daarnaast kan veiligheidsfolie een inbraakwerende functie hebben: het is veel moeilijker om ramen in te slaan wanneer er een inbraakwerende raamfolie op is aangebracht.

Decoratieve raamfolie

Wilt u uw glazen deuren, ruiten of scheidingswanden graag voorzien van een decoratief element? Laat uw huisstijl terugkomen in de patronen van uw raamfolie, of laat zelfs een foto of ander design aanbrengen op uw raampartijen. Natuurlijk is dit ook mogelijk voor andere gladde oppervlakken zoals een achterwand of een kast.

Ontdek alle mogelijkheden

Bij De Beletteraar zijn de mogelijkheden voor raamfolie eindeloos. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Bent u benieuwd naar de aantrekkelijke prijzen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Of u uw raampartijen of glaswand nu wilt voorzien van een exclusief en uniek design, of een professional nodig heeft die privacyfolie strak en duurzaam bij u installeert: bij mij bent u aan het goede adres. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan. Heeft u andere vragen? De Beletteraar helpt u graag!